Piercing de ureche medicinală dar și la modă

3 ani ago · · Comentariile sunt închise pentru Piercing de ureche medicinală dar și la modă

Piercing de ureche medicinală dar și la modă

Vrei piercinguri în ureche dar ai emoții că o să faci o reacție alergică?? În zilele noastre aceasta nu mai reprezintă o problemă. La Studex poți găsi piercinguri medicinali, care sunt făcute dintr-un material hipoalergenic.

Cerceii Studex sunt confecționați din metale folosite pentru implanturi medicale, astfel putem garanta că nu o faci nicio alergie din cauza piercingului. Te gândești, că dacă trebuie să fie un piercing de ureche medicinală, atunci nu poate să fie și frumos sau la modă?

Greșești, deoarece la noi poți cumpăra cercei cu perle aurite, cu pietre, cu forme geometrice extraordinare, sau cercei placați cu aur. Astfel poți avea un piercing medicinal, fără să-ți fie de frică, și în aceeași timp un cercel perfect pentru stilul tău.

Cu aparatul de piercing de la Studex poți să faci gaura și acasă, folosind instrucțiunile producătorului, și va rezulta o găurire sterilă și sigură. Dacă această bijuterie este visul tău, dar până acum ți-a fost frică de consecințe și nu ai reușit să ai un piercing de ureche, atunci aceasta este soluția pentru tine.

Tags: piercing ureche

Categories: Webshop