Galerii pentru perdele de toate tipurile

5 ani ago · · Comentariile sunt închise pentru Galerii pentru perdele de toate tipurile

Galerii pentru perdele de toate tipurile

Când alegi perdelele și draperiile în casă trebuie să te uiți prima dată prin ce metodă le vei monta. În unele locuințe, prin construcție sunt montate scafe deasupra ferestrelor, ca urmarea nu se pot monta galerii pentru perdele. În astfel de cazuri perdelele se montează cu șine de tavan.

Dar șina de tavan nu în toate cazurile este soluția ideală. Pentru perdele și draperii grele este nevoie de un suport rezistent, galerii pentru perdele confecționate din metal sau lemn. Nu uita, o galerie trebuie să satisfacă mai multe condiții: estetică, rezistență, fiabilitate, siguranță în exploatare.

Galeria pentru perdele în primul rând trebuie să fie fiabilă în exploatare.

Este foarte enervant dacă de fiecare dată montajul perdelelor și draperiilor devine un spectacol de echilibristică. Barele de susținere trebuie să fie ușor de demontat și montat la loc, fără să se deformeze în timpul manevrelor multiple. La fel suportul pentru galerie trebuie să fie rezistent și ușor de întreținut. Inevitabil, cu timpul se va umple cu praf și este neplăcut dacă nu se poate curăța ușor sau rămâne urme de zgârieturi după curățare.